Els Torms i Juncosa, contra el càncer

29/06/2017

Dissabte, els Torms acollirà una jornada festiva per recaptar fons per lluitar contra el càncer. Els beneficis aniran repartits per a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida i a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Aquesta és la segona edició de la jornada "Guerra al càncer" que, com a novetat , comptarà enguany amb l’agermanament de la iniciativa "Peregrinación contra el cáncer", que és una marxa de motos des de l’Hospital Sant Joan de Déu fins als Torms.

 

Ja fa dos anys que Juncosa i els Torms han declarat la guerra al càncer. Aquestes dues petites poblacions de les Garrigues organitzen cada any una jornada festiva per recaptar fons per lluitar contra la malaltia. El primer any es va fer a Juncosa i enguany, el dissabte dia 1 de juliol, serà el torn dels Torms.

 

La jornada començarà a les 9 del matí amb una caminada popular i no s’acabarà fins la matinada, amb un concert. Enguany, com a novetat, la iniciativa "Peregrinación contra el cáncer", s’ha agermanat amb la festa garriguenca i s’ha organitzat una marxa de motos des de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona fins als Torms, on arribaran al migdia. Allí, els participants podran acampar gratuïtament i gaudir de tota la festa.

 

Aquesta edició, els diners recaptats aniran destinats en un 75% a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida i el 25% restant a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per la lluita contra el càncer. L’any passat es va aconseguir recollir més de 4.500 euros i enguany els organitzadors esperen poder igualar la xifra.

Mariona Rebull i Martí