Gairebé el 100% d’ocupació de les cases rurals durant el pont

11/12/2017

Hi ha un nombre cada vegada més gran de turistes que visiten les comarques lleidatanes per gaudir tant del Pirineu com de la Plana de Lleida. Però un dels destins preferits de les families, actualment, és el sector rural. De fet, aquest Pont de la Puríssima i la Constitució ha fregat gairebé el 100% d'ocupació de les cases rurals de comarques com ara les Garrigues. El principal reclam, la tranquil·litat de les zones rurals i les rutes de senderisme.

Els pobles de la plana de Lleida han estat el destí de moltes famílies que han buscat estar al costat de la natura i fora de les aglomeracions d'una ciutat, durant el Pont de la Constitució i la Puríssima. Com aquest grup de nois vinguts de la zona de Barcelona, que han passat 5 dies a Ca la Ganxeta, una casa rural de l'Albi, municipi de les Garrigues, amb l'objectiu de conèixer el territori.

L'atractiu que vénen les cases rurals de la plana de Lleida és sobretot la tranquil·litat que comporta l'estada en un entorn totalment rural. Aquest sector turístic ja fa temps que és una de les opcions preferides per a les famílies i això és molt important per a l'economia de les petites localitats. En aquest cas, ja fa cinc anys que es va posar en funcionament ca la Ganxeta, una casa totalment reformada. Els seus socis asseguren que la temporada forta és la d'hivern.

Passar uns dies de descans, estar en contacte amb la natura i descobrir l'entorn idíl·lic fent senderisme són els principals reclams dels turistes que visiten les comarques de la plana de Lleida.

Rut Camí (Lleida tv)