Junts per Catalunya i ERC es disputaran l’ajuntament de Bellaguarda

15/05/2019

S’hi presenten dues formacions: Junts per Bellaguarda (JuntsxCat) i Independents per Bellaguarda - Acord Municipal (ERC).

Els habitants de Bellaguarda hauran d’escollir el pròxim 26 de maig els set regidors que conformaran l’ajuntament durant els pròxims quatre anys. L’alcalde actual, Jaume Masip, opta a la reelecció per Junts per Bellaguarda amb una llista formada per deu persones amb la incorporació de quatre joves respecte als anteriors comicis. A més de continuar projectes ja iniciats en aquest mandat com les obres del consultori mèdic o la sala de vetlles, la formació aposta per seguir implementant el pla estratègic del municipi que es va aprovar fa tres anys.

 

També concorrerà en aquestes eleccions, la candidatura d’Independents per Bellaguarda - Acord Municipal, encapçalada per Mario Pujol que, per primera vegada compta amb la presència de tres dones a la candidatura.

 

Fa vint anys que la formació encapçalada des de 2015 per Jaume Masip, obté la majoria a Bellaguarda amb quatre regidors.

Mariona Rebull i Martí