La consellera Munté assegura que els pressupostos s’aplicaran tot i que el govern espanyol els porti al Tribunal Constitucional

02/04/2017

Neus Munté ha inaugurat aquest diumenge la 3a edició de Firalbi. La consellera ha assegurat que els pressupostos tiraran endavant encara que el govern espanyol hi hagi interposat un recurs perquè preveuen partides econòmiques per celebrar el referèndum.

 

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, ha assegurat que malgrat que el govern espanyol hagi presentat un recurs al Tribunal Constitucional en relació als pressupostos aprovats pel Parlament de Catalunya, és una resposabilitat i voluntat del Govern tirar-los endavant. Munté també ha recalcat que cal fer el referèndum, en tant que, segons ha dit, “aquesta és la voluntat d’una àmplia majoria del poble català i també del Parlament”.

La portaveu del Govern ha fet aquestes declaracions en el marc de la tercera edició de Firalbi, un certamen de productes artesans i maquinària agrícola que se celebra a l’Albi. L’alcaldessa de la població, Anna Feliu, ha destacat la bona acollida que té aquesta fira al municipi i la gran implicació que mostren els veïns i veïnes per fer-la ben lluïda.

 

Aquesta tercera edició de la fira ha comptat amb una exposició de maquinària agrícola, diverses parades de productes artesans, animació infantil i, com a novetat d’enguany, s’ha fet la celebració dels tres tombs per els carrers del municipi.

Mariona Rebull i Martí