La Manreana, el primer parc temàtic familiar de Lleida

22/09/2019

Aquest cap de setmana, la Manreana ha obert el primer parc temàtic familiar de Lleida, la Manreana parc. La iniciativa naix per augmentar l’oferta d’activitats familiars a les terres de Lleida.

Un centenar de persones han visitat aquest cap de setmana la Manreana Parc. Grans i petits han pogut gaudir de les instal·lacions coneixent les més de 50 espècies d’animals que s’hi poden trobar. A més a més d’activitats guiades teatralitzades i un mercadet de productes que produeixen a la mateixa granja escola. La iniciativa naix per augmentar l’oferta d’activitats familiars a Lleida.

 

Per fer-ho possible, l’empresa ha treballat durant mesos per oferir una jornada complerta a les famílies, adaptant totes les instal·lacions de la granja i de Vimferri. A més, una vegada al mes tindrà lloc un cap de setmana extraordinari temàtic on es multiplicaran les activitats i hi haurà la possibilitat de quedar-se a dormir.

 

Actualment, s’està habilitant una nova pàgina web on es podrà reservar les entrades i on els usuaris podran veure totes les opcions que ofereix la granja escola. Després de 12 anys de la seva inauguració, la Manreana fa doncs, un pas important per aconseguir ser un referent en l’àmbit del lleure i el turisme familiar a Ponent.

Mariona Rebull i Martí