La Revolta dels tions arriba a la Manreana parc

01/12/2019

El parc organitza els dies 6, 7, 8, 14 i 15 un dia d’activitats al voltant de la recerca del tió

La Manreana parc ultima els preparatius de l'activitat 'Busca el tió', una de les més multitudinàries. La proposta, que ja compta amb un centenar de participants, té un clar centre d’interès i objectiu per les famílies: l’esforç comú per arribar a un objectiu.

Algunes de les activitats destacades són:

On és el tió? L’oncle Buscall és el portaveu de l’associació de tions i encarregat de que arribin els tions a les nostres cases. Aquest any té un gran problema: els tions s’han revoltat i volen que els anem a buscar, però ell sol no pot fer-ho. L’ajudem?

-Gimcana “Busca el tió”. Amb les pistes que ens donaran uns personatges molt coneguts anirem superant proves per aconseguir un retall del mapa que ens portarà a trobar el teu tió.

En agraïment a l’ajuda per trobar els tions, l’oncle Buscall està molt content i convida a tothom a una gran festa a la tarda!

-Contacontes itinerant. Tot passejant per la granja, el Tiko ens explicarà una coneguda història, però d’una manera diferent: els nostres animals seran els protagonistes! 

-Il·luminació de l’arbust dels desitjos. Durant tot el dia podràs escriure i penjar desitjos al nostre arbust màgic.

-Gran cagada del tió. Fi de festa amb la Manri, el Tiko, música i regalets per a tothom.

D'altra banda, el dia 31 de desembre es celebra el cap d’any al parc amb sopar, bufet lliure, dormir i esmorzar.

Pel que fa a la granja, s'incorporen dos nous animals. Es tracta de dues alpaques; uns animals típics de l'oest sudamericà.

INFOLLEIDA