L’alcalde de la Floresta des de fa 23 anys, Jaume Setó, opta a la reelecció

12/05/2019

S’hi presenten cinc formacions: Junts per la Floresta (Junts per Catalunya), Independents per la Floresta - Acord Municipal (ERC), Consell de la Floresta en Comú - En Comú Guanyem (En Comú Podem), Independents per la Floresta - Candidatura de Progrés (PSC) i Partit Popular (PP).

Després de 23 anys al capdavant del consistori de la Floresta, Jaume Setó tornarà a presentar-se com a alcaldable per Junts per la Floresta. L’acompanyen a la llista sis candidats més, tres dels quals són nous. Actualment, la formació no té oposició al consistori i té com a prioritat fer arribar la fibra òptica al municipi.

 

També concorreran a les eleccions Independents per la Floresta - Acord Municipal, amb Rosa Maria Cabral al capdavant d’una llista formada per un total de cinc membres; Consell de la Floresta en Comú - En Comú guanyem, amb una llista de tres candidats encapçalats per Cristina Lázaro; i, les llistes del PP i el PSC amb Cristina Barta i Maria Carmen Brocal, com a úniques candidates, respectivament.

Mariona Rebull i Martí