L’ASISA Borges Vall estrena el 2020 amb la victòria

11/01/2020

Guanya contra el Visit Pontevedra per 4 a 0

L’ASISA Borges entra amb bon peu el nou any amb la victòria a casa contra el cinquè classificat, el Visit Pontevedra. Tot i que el partit ha estat molt disputat, els garriguencs han solventat el matx amb una contundent victòria ajustada en els resultats parcials.

Elsayed Lashin va inaugurar el partit amb un duel contra Guillermo Martinez, que es va saldar amb un 3 a 1 a favor dels locals. En el segon partit, Joan Masip aconseguia retallar distàncies contra Martin Bentacor. Per la seva banda, Marc Duran va fer un bon paper contra el jugador del conjunt gallec Pedro Fernández i va derrotar-lo per 3 punts a 0. La darrera jornada va estar protagonitzada per l’egipci Lashin i Bentacor amb diferents jugades molt disputades. Tot i això, el local va imposar-se amb un contundent 3 a 2.

L’onzena jornada de la competició ha sumat la tercera victòria consecutiva a la lliga per als borgencs, fet que els serveix per seguir a la part alta de la classificació. En la pròxima jornada l’ASISA s’enfrontarà amb l’Escala, un partit que també es preveu complicat.

Els garriguencs viatjaran fins a Girona per disputar el segon partit de l’any contra l’Escala.
Alba Mor