L’ASISA Borges Vall, subcampió de Superdivisió

03/04/2020

La Federació Espanyola de Tennis Taula ha decidit donar per acabades totes les lligues arran de l’emergència sanitària que ha provocat el coronavirus. Davant d’aquesta decisió, l’ASISA Borges Vall s’ha proclamat subcampió de la màxima competició espanyola de tennis taula.

El passat 11 de març l’ASISA Borges Vall guanyava el Burgos per 2 a 4 i se situava segon a la classificació general. Ningú s’imaginava però que aquella victòria ajustada acabaria donant el subcampionat de Superdivisió al conjunt borgenc. La Federació Espanyola de Tennis Taula ha decidit donar per acabades totes les lligues i per tant el campió d’enguany és el Cajasur Priego amb 30 punts, seguit pels garriguencs que amb un balanç d’11 victòries, 3 empats i 2 derrotes acaben la temporada amb 25 punts, un més que el tercer classificat.

Ara el que preocupa al club és la situació dels altres equips, ja que fins al 30 d’abril la federació no comunicarà com queden els ascensos i els descensos.

Aquesta decisió també ha afectat l’equip femení del CTT Balaguer, que amb 34 punts ocupa la primera posició del grup 1 de Divisió d’Honor i el CTT Mollerussa, que enguany ha debutat a Primera Divisió, i que haurà d’esperar la resolució de la federació, ja que ha acabat la competició en zona de descens.

Mariona Rebull i Martí