Les Borges Blanques es prepara per una nova edició del Garrigues Guitar Festival

03/07/2017

Pretén apropar la música per a cordes polsades i impulsar la música culta

L’emblemàtic parc del Terrall de les Borges Blanques acollirà aquest pròxim divendres dia 7 de juliol la sisena edició del Garrigues Guitar Festival. Els espectadors que ho desitgin tindran l’oportunitat de gaudir de la veu i la guitarra que oferirà Ilerda Antiqua amb una petita mostra de la mà de Maria Altadill i Felipe Sánchez basada en les melodies que es podien escoltar a l’Europa de principis del segle XIX.

El festival, que té per objectiu apropar la música per a cordes polsades i impulsar la música culta, s’iniciarà a les 22.00 hores davant de la Biblioteca comarcal borgenca Marquès d’Olivart.

Aquest festival, coordinat pel Consell Comarcal de les Garrigues, es duu a terme en homenatge al mestre, guitarrista, pedagog i musicòleg lleidatà Emili Pujol; una figura representativa internacional de l’instrument de la guitarra del segle XX. En total farà 13 parades per diferents poblacions de les Garrigues entre els mesos de juliol i agost. Amb l’inici aquest divendres a les Borges seguirà dissabte 15 i diumenge 16 a la Granadella, dissabte 22 a la Pobla de Cèrvoles,  divendres 28 a Juneda, dissabte 29 a Vinaixa, diumenge 30 a Fulleda, dissabte 5 d’agost a Granyena de les Garrigues, dissabte 12 a la Floresta, diumenge 13 a Arbeca, diumenge 13 al Cogul, dilluns 14 a l’Espluga Calba i dissabte 26 a Arbeca.

InfoLleida