Les Borges crea un comitè d’emergències per a prevenir possibles contagis

18/03/2020

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha creat un decret de mesures excepcionals, en relació amb la prevenció i contagi del coronavirus, entre les quals destaca la constitució d’un Comitè d’emergències municipals de l’Ajuntament.

Suspendre l’atenció directa al públic a la seu de l’Ajuntament i els plens ordinaris. Així com  la suspensió dels terminis de pagaments dels tributs municipals i el teletreball del personal municipal, són algunes de les mesures que inclou el decret que ha elaborat l’Ajuntament de les Borges Blanques per prevenir i evitar el contagi del coronavirus. Aquest document també detalla la creació d’un Comitè d’Emergències municipals conformat per l’alcalde, la primera tinent d’alcalde, la regidora de Salut, el gerent d’Urbanisme, el caporal en cap de la Policia Local i la secretaria del consistori.

Des del consistori també s’ha explicat que aquest dimecres han començat les tasques de desinfecció preventiva de carrers, places i zones públiques amb un líquid desinfectant. A més, com a mesura de prevenció, la Junta de Govern Local, s’ha celebrat per primera vegada a la història, de manera telemàtica.

La regidoria de Benestar i Salut ha habilitat dos números de telèfon d’atenció a la gent gran, per a tot allò que puguin necessitar, que són el 649 330 090 i el 630 679 587.

Mariona Rebull i Martí