Obertes les inscripcions per a la 3a Marxa Heroica de Fulleda

05/02/2019

El pròxim 3 de març, els amants de l’esport i la natura tenen de nou una cita a Fulleda, ja que se celebrarà la tercera edició de la Marxa Heroica, una prova esportiva no competitiva i eco responsable, que constarà de tres recorreguts de 10, 18 i 30 quilòmetres. Els interessats en participar ja poden formalitzar la seva inscripció a través de la web de la prova: www.marxaheroica.cat.

Per tercer any, l’Ajuntament de Fulleda i Boira Experience, han organitzat una nova edició de la Marxa Heroica de Fulleda. La marxa, de 10, 18 i 30 quilòmetres, transcorrerà per diferents zones incloses als Espais Naturals de Ponent. Des de l’organització esperen arribar als 400 inscrits.

Els tres recorreguts són de caràcter circular i tots els participants trobaran diferents punts d'avituallament de caràcter líquid i sòlid durant la Marxa i al finalitzar la mateixa, moment en el qual els participants rebran un entrepà de llonganissa o formatge, a més de begudes per acompanyar-lo. Cal destacar que els camins que recorreran els participants en la present edició seran força diferents dels de les dues edicions anteriors, oferint d'aquesta manera un nou atractiu a la marxa.

Aquesta trobada esportiva, no competitiva i eco responsable, que es pot realitzar corrent o caminant, oferirà als seus participants tres recorreguts diferents: un de 10 quilòmetres, força assequible i amb un desnivell positiu acumulat de vora 300 metres; un altre, més exigent, de 18 i 538 metres de desnivell positiu; la sortida de tots dos està prevista per les 09.00 des de La Sala, el local social de Fulleda. Per últim, la Marxa comptarà amb un tercer recorregut, "l'heroic" per excel·lència, de 30 quilòmetres i un total de 870 metres de desnivell positiu acumulat. La sortida per als participants en aquest recorregut, que requereix una bona condició física i no és apte per a tots els públics, està prevista per les 08.00 del matí, també des de La Sala.

Infolleida