Presenten la Cursa de l'Oli més igualitària

14/01/2020

Se sumarà el pes del guanyadors tant masculí com femení i es dividirà en dos. El resultat serà equivalent al premi en litres d'oli per als dos guanyadors

La Cursa de l'Oli arriba a la 17a edició aquest proper diumenge a Les Borges Blanques. L'organització ja ha tancat les inscripcions amb 700 corredors, que han pogut triar entre un circuit de 10 i 5 quilòmetres. La principal novetat d'enguany és que se sumaran els quilos que pesen tant el primer classificat masculí com femení de la prova de 10 quilòmetres i es dividirà en dos. El resultat serà equivalent al premi en litres d'oli per als dos guanyadors. L'organització creu que així fomenta la igualtat entre home i dona. 

La cursa s'emmarca dins dels actes de la Fira de l'Oli, que acull aquest cap de setmana la capital de Les Garrigues. El tret de sortida serà a les 10 del matí des del passeig del Terrall. Tots els corredors faran una volta sencera a les dues basses. També rebran una botella d'oli com a obsequi i una samarreta tècnica si han pagat un suplement durant la inscripció.

RICARD GÓMEZ