Rècord de participació a la 5a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons

19/03/2017

Amb quasi 700 participants, la Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons és una de les més multitudinàries de la comarca. Enguany arriba a la cinquena edició i ja és tot un referent d’aquest tipus de caminades

L’organització de la Marxa de les Cabanes de Volta va decidir enguany ampliar les inscripcions de 600 a 700 places disponibles, fet que ha estat un encert, ja que 682 persones han participat a la cinquena edició de la caminada.

La marxa ha inclòs dos recorreguts diferents, de 15 i 21 quilòmetres. El paisatge, les vistes i les diferents cabanes de volta que es poden veure al llarg del recorregut -i que donen nom a la caminada- donen un valor afegit a aquesta marxa, que amb cinc edicions celebrades, ha esdevingut una de les més consolidades del territori.

Com cada nova edició, el recorregut de la marxa va incorporant nous senders i paistages, fet que els participants repetidors agraeixen. El bon ambient, la bona organització i el temps, que ha acompanyat durant la jornada, ha assegurat, de nou, l’èxit de la Marxa de les Cabanes de Volta. Ara, fins l’any que ve.

Mariona Rebull i Martí