Suspès el transport escolar de tots els centres educatius de les Garrigues

27/02/2018

El Consell Comarcal de les Garrigues, seguint les directrius de la Generalitat de Catalunya, ha suspès tot el transport escolar per dimecres a causa de les nevades que hi ha hagut aquest dimarts a tot el territori i que ha afectat tots els pobles de la comarca de les Garrigues.

La Generalitat de Catalunya ha suspès amb caràcter general el transport escolar per aquest dimecres i demana que s’eviti substituir-lo pel transport privat per dur els nens a l'escola. De fet, aquest dimarts, a les Garrigues, tots els alumnes de la comarca que es desplacen amb transport escolar han hagut de marxar abans de finalitzar l’horari lectiu a causa de les nevades. D’aquesta manera, aquest dimecres, els centres educatius estaran oberts però sense fer activitat lectiva.

 

 

Els Ajuntaments, el Consell Comarcal, la Diputació de Lleida i Protecció Civil estan coordinats a la comarca per poder fer front a aquest episodi de nevades. S’han activat  equips extraordinaris al Vilosell, amb un tractor amb fulla llevaneus i una retroexcavadora mixta.

Mariona Rebull i Martí