Tarrés inaugura el nou dipòsit d’aigua potable

20/08/2019

El nou equipament ha estat decorat per l’artista Lily Brik i dobla la capacitat de l’anterior.

Amb 425 metres cúbics, el nou dipòsit municipal d’abastament d’aigua potable de Tarrés dobla la capacitat de l’anterior, que després de cinquanta anys des de la seva construcció va quedar petit i obsolet. L’obra, que ha comptat amb un pressupost total de 181.000 euros, ha estat subvencionada en gran part amb ajudes de la Diputació de Lleida, amb un total de 85.000 euros, i de la Generalitat, que a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, hi ha destinat 65.000 euros. 

Durant la inauguració s’ha fet la descoberta de la placa commemorativa i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn ha assegurat que l’ens provincial té la intenció de vetllar pels municipis més petits amb l’objectiu de frenar la despoblació del territori.

Per la seva banda, el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, ha volgut destacar el treball fet per l’artista Lily Brik, encarregada de pintar l’equipament.

Abans de la inauguració, Joan Talarn i Ramon Farré han estat rebuts a l’Ajuntament de Tarrés, on han firmat el Llibre d’Honor i han estat obsequiats amb un llibre sobre el municipi.

Mariona Rebull i Martí