Tarrés perdrà dos regidors després de les eleccions municipals

10/05/2019

S’hi presenten tres formacions: Treballem per Tarrés, Fem Poble - Acord Municipal (ERC), Independents per Tarrés - Candidatura de Progrés (PSC) i Junts per Tarrés (JuntsxCat).

Per primera vegada des de les eleccions municipals de l’any 1987, l’Ajuntament de Tarrés passarà de tenir cinc regidors a quedar-se amb només tres després dels propers comicis. Això es deu a la pèrdua d’habitants, que ha comportat que el cens electoral sigui de 99 persones, dues menys de les necessàries per mantenir els cinc edils.

Ramon Maria Arbós, alcalde de la població des del 2007 per Treballem per Tarrés, Fem Poble - Acord Municipal, torna a presentar candidatura juntament amb dos dels membres de l’equip de govern actual.

 

També concorren a les eleccions municipals els partits Junts per Tarrés, amb una llista formada per tres membres encapçalats per Joan Juncosa, i Candidatura de Progrés, amb Josep Piñol com a únic candidat d’una de les onze llistes fantasma que es presenten a aquestes eleccions municipals a les Garrigues.

Mariona Rebull i Martí