Teresa Jordà: “Hem de tornar la capacitat productiva a les Garrigues”

24/10/2019

Teresa Jordà acompanyada pel conseller d’Educació, Josep Bargalló, han visitat aquest dijous els pobles de les Garrigues afectats per les llevantades, on han fet un minut de silenci.

Restablir la capacitat productiva dels municipis de les Garrigues afectats per la llevantada és la prioritat del departament d’Agricultura. Per fer-ho se seguirà el protocol creat arran de l’incendi de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià. Així ho ha anunciat la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà.

Jordà, que ha visitat aquest dijous al matí els municipis garriguencs més afectats per les pluges, ha parlat de “desastre majúscul” i ha assegurat que es treballarà de manera coordinada per saber l’abast de les afectacions al més aviat possible.

Per la seva banda, el conseller d’Educació, Josep Bargalló, que ha acompanyat a Jordà ha comunicat que aquest dijous hi ha tres centres educatius tancats, són el centre d’educació especial Siloé i l’INS Mollerussa, ambdós al Pla d’Urgell i l’escola d’adults de Montblanc.

R. Camí i M. Rebull