Treballada victòria de l’ASISA Borges Vall davant el San Sebastián de los Reyes

17/02/2020

L’ASISA Borges Vall ha guanyat per 4a 1 el San Sebastián de los Reyes en un partit treballat en què Elsayed Lashin, en principi lesionat, ha pogut disputar un encontre.

L’ASISA Borges Vall ha hagut de suar per guanyar el San Sebastián de los Reyes per 4 a 1, en un partit més ajustat del que reflecteix el marcador final. En el primer partit, Joan Masip  ha perdut per 2 a 3, malgrat tenir un avantatge inicial de 2 a 0. Marc Duran ha estat l’encarregat d’equilibrar la balança guanyant per 3 a 0 a Rafael Casares. Amb l’empat a u, el jugador egipci, Elsayed Lashin que havia de ser baixa per lesió però que ha jugat amb molèsties per ajudar l’equip, ha aconseguit la victòria per 3 a 0.

Ja amb avantatge, Marc Duran ha superat el palista del San Sebastián de los Reyes per un clar 3 a 0. I finalment, amb el 3 a 1 al marcador general, Masip ha patit per derrotar Ursu amb un ajustat 3 a 2. 

Aquest ha estat el segon dels tres partits que l’equip borgenc ha de disputar aquesta setmana. Després d’empatar dilluns i guanyar aquest dijous, els garriguencs es desplaçaran dissabte  a Santiago de Compostel·la per enfrontar-se al quart classificat de la Superdivisió, l’Arteal TM.

Mariona Rebull i Martí