Últims dies per optar a les ajudes pel concurs “Les Garrigues en flor” a les Borges

18/04/2019

El pròxim 30 d’abril expira el termini per gaudir dels incentius econòmics que ofereix l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Les persones interessades a participar en el tercer concurs Les Garrigues en Flor i gaudir dels incentius econòmics que ofereix l’Ajuntament de les Borges Blanques, amb el retorn del 60% de la compra de les plantes naturals que s’usin per engalanar els balcons fins a un màxim de 60 €, tenen temps fins al 30 d’abril per formalitzar les inscripcions.

De moment, ja han estat diversos els borgencs i les borgenques que han presentat la sol·licitud per participar en el concurs d’engalanament de balcons i terrasses. Per tal de gaudir de l’incentiu, les persones interessades hauran d’omplir la inscripció de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 hores, o enviant la butlleta d’inscripció, i presentar una factura justificativa de la compra. Les bases estableixen que les plantes s’han de comprar en comerços de la localitat i només es pot presentar una sol·licitud per immoble.

La tercera edició de Les Garrigues en Flor tindrà lloc del 18 de maig al 2 de juny i s’emmarca dins del Pla Estratègic Comarcal “Les Garrigues fent camí”.

El concurs consta de dues categories: una pels ajuntaments i una altra per al veïnat dels pobles. Hi haurà premis al millor carrer, a la millor casa i premi a la millor casa per votació  popular.

Infolleida