Un dinar de carmanyola, l’únic acte presencial de la Fira de l’Oli 2021

07/02/2021

Pel que fa als premis, la cooperativa de Bellaguarda s’ha endut dos guardons en la categoria de grans productors

Enguany la Fira de l’Oli ha passat de celebrar-se en el pavelló, ple de gom a gom, a fer-se en un plató de televisió. La pandèmia ha fet que l’edició s’hagi dut a terme de manera virtual. Però des del patronat no han volgut perdre l’oportunitat de fer un únic acte presencial. El dinar popular s’ha canviat per sis menús de carmanyola que els ciutadans podien anar a recollir el dissabte al migdia.

 

La programació del certamen s’ha pogut seguir des de la pàgina web firaoli.online. Les demostracions gastronòmiques realitzades per cuiners, s’han complementat enguany amb vídeos dels diferents expositors. Pel que fa als premis, el Raig d’Arbeca s’ha endut el millor oli fruitat verd dolç de petits productors, mentre que la cooperativa de Bellaguarda ha obtingut dos guardons en la categoria de grans productors.

Ariadna Guiu Vila