Veïns dels Omellons reuneixen diners per finançar la necròpsia del darrer gat mort

12/12/2023

Les cuidadores voluntàries volen afegir aquesta prova a les denúncies que s'han presentat davant dels Mossos

Diversos veïns dels Omellons han iniciat una campanya per reunir els diners necessaris per costejar una necròpsia a l'últim gat de carrer que va aparèixer mort en una de les dues colònies del poble dissabte passat. Les cuidadores voluntàries de totes dues colònies volen aportar, amb els resultats de l'informe forense, una prova més que l'animal va ser assassinat (i esquarterat) de manera intencionada, tal com sospiten.
La pràctica d'una necròpsia, que executa la unitat quirúrgica de la Universitat de Lleida a Torrelameu, costa aproximadament 150 euros i els resultats s'afegiran a les dues denúncies que ja s'han presentat davant dels Mossos d'Esquadra, una per part del mateix alcalde de la localitat, Jordi Gaya, i una altra per part de les cuidadores, que a més van aportar material gràfic.
Cal recordar que als Omellons, segons fonts veïnals, han mort l'última setmana quatre gats residents d'una de les colònies i una desena més de cadells han desaparegut.
"Estem segures de què l'autor dels múltiples assassinats és un veí dels Omellons", indiquen fonts de la protectora d'animals, "i volem que es descarti la possibilitat que hagi estat un depredador salvatge". De moment, l'entitat guarda congelat el cos de l'últim gat mort en espera de poder practicar l'examen mèdic.
SEGRE