Aparcats els primers tractors davant del col·legi electoral de les Borges Blanques

29/09/2017

Davant del Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, lloc previst de votació per al referèndum, ja hi han aparcats tres tractors i s’espera que n’hi hagi fins a una trentena el diumenge. Aquesta iniciativa d'Assemblea Pagesa és una crida al sector agrícola per mostrar “de manera simbòlica el suport al referèndum”.

 

De moment, a les Borges Blanques, ja hi ha tres tractors aparcats davant del col·legi electoral de la població, al Pavelló de l’Oli, tot i que s’espera que fins diumenge diversos pagesos i pageses i persones vinculades al camp n’hi acabin aparcant una trentena, igual que a altres poblacions catalanes.

Aquesta és una iniciativa de l’Assemblea Pagesa per “mostrar el suport del món pagès al referèndum de manera simbòlica”, i que naix de les tractorades que hi va haver als anys setanta per reclamar “democràcia, llibertat i justícia social al camp”.

Paral·lelament, pagesos i pageses ja es van mobilitzar a favor del referèndum amb una multitudinària tractorada el passat dissabte a Lleida.

Mariona Rebull i Martí