Arbeca acollirà una jornada tècnica sobre l’oleoturisme

21/05/2017

La jornada anirà destinada a presentar la situació actual de l’oleoturisme a Catalunya, explicar les experiències de més èxit en aquest sector i també copsar els diferents posicionaments de les zones productores d’oli de qualitat més importants.

La Cooperativa d’Arbeca acollirà el proper 26 de maig una jornada tècnica al voltant de l’oleoturisme. La trobada, que comptarà amb diferents ponències i una taula rodona, pretén analitzar els factors més importants que envolten aquest sector i veure les iniciatives de més èxit que s’estan duent a terme actualment.

Jaume Salvat, del grup de Recerca d’Anàlisi Territorial i Estudis Turístics del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, farà una ponencia en què parlarà de la situació actual de l’oleoturisme a Catalunya. La jornada també comptarà amb la presència de Yolanda Rosa, cap del Servei de Turisme de la Diputació de Jaén, que explicara el nou model de concepte turístic que s’està implantant a la ciutat. Seguidament, hi haurà una taula rodona amb diferents productors i entitats relacionades amb el món de l’oli de tot Catalunya.

A la tarda es farà una visita guiada per la fortalesa dels Vilars i al Museu Temps de Guerra. La jornada, que és gratuïta però per la qual s’ha de fer una inscripció prèvia, està organitzada pel Departament d’Agricultura.

 

 

Infolleida