'Batalla' entre rapers i glosadors a les Borges

22/07/2024

Un acte emmarcat dins el programa del Correllengua

La plaça de l'U d'Octubre de les Borges Blanques serà l'escenari el próxim 27 de juliol d'una inèdita batalla d'improvisació que enfrontarà freestylers (propis del gènere del rap) i glosadors.

Aquesta particular batalla dialèctica comptarà amb la participació de les reconegudes associacions Catalunya Freestyle i Cor de Carxofa, dues entitats que destaquen pel seu talent i creativitat en l'àmbit de la improvisació.

Catalunya Freestyle és una associació que promou la cultura del freestyle i fomenta la participació de joves talents en esdeveniments d'aquesta índole. Per la seva banda, Cor de Carxofa és coneguda per la seva habilitat en la glosa i la improvisació poètica, captivant sempre el públic amb les seves actuacions.

Aquesta batalla d'improvisació s'emmarca dins de la celebració del Correllengua, que aquest any rendeix homenatge a la figura de la filòloga Carme Junyent, reconeguda per la seva dedicació a la llengua i la cultura catalana. Carme Junyent és una referència en l'àmbit de la filologia catalana, destacant pel seu compromís amb la difusió i preservació de la llengua.

La celebració del Correllengua s'iniciarà a les 10:00 davant de la Biblioteca Marquès d'Olivart, amb la lectura del manifest i l'encesa de la flama. A partir de les 20:00, la primera gran batalla d'improvisació posarà cara a cara els freestylers Aser, Ainhara, Demepe, Xinako Joel Marina, MT Black (Host) i DJ Alar, i els glosadors Laureta Ferrer, Arnau Sargatal, Gerard Viladomat, David Ibáñez, Marc Barceló "Ramellet", Laia Pedrol, amb Clara Ayats al violí i Genís Tomàs a la guitarra.

InfoLleida