Comença el compte enrere per tenir un Castell d’època

10/07/2024

La Floresta és un dels dos pobles lleidatans que han rebut una subvenció del Ministeri d’Indústria i Turisme, en el seu cas 1.860.503 euros destinats al Castell

Aquest és el fragment de l'audiovisual, fruit d'una campanya de micromecenatge per recaptar fons ara fa poc més d'un any. Per les mateixes dates s’obria la convocatòria de la subvenció del Ministeri d'Indústria i Turisme i després de picar molta pedra, arriba el premi a més de dues decàdes de feina, 1.860.503 euros pel Castell de la Floresta.

Sempre sense perdre l’essència, com diuen el Castell és la seva gent, cada època ha tingut la seva activitat adaptada als seus temps, els ducs de Cardona, la cultura de la pedra amb la família Martin o l’art de l’Edith Schaar. Ara es podran crear activitats que ho expliquin.  Abans, però, toca adequar el castell.

Les obres han d'estar enllestides en 3 anys esperen començar-les després d'acabar el projecte tècnic, el pròxim estiu. Paral·lelament, també s’està a punt de finalitzar el Pla Director que marcarà els usos de l'equipament.

Infolleida