Donació de sang, cinema a la fresca i V Ruta de la Tapa, per a començar a gaudir del cap de setmana a les Borges

11/07/2019

Les Borges Blanques han programat una campanya de donació de sang, aquest mateix dijous a la tarda-vespre; l’inici de la V Ruta de la Tapa, el divendres al tard; i la projecció divendres  la pel·lícula de cinema “Aladín” a la fresca, divendres nit, com a actes destacats per a iniciar un intens cap de setmana d’estiu, ple d’activitats per a tots els públics.

Així, tots els que desitgin donar sang aquest mateix dijous, es poden aproximar al Centre Cívic de la capital garriguenca entre les 18 i les 22 hores, on el Banc de Sang i Teixits els atendrà amb totes les comoditats possibles.

D’altra banda, divendres a partir de les 20 hores, està previst que comenci la V Ruta de la Tapa de les Borges, pels 14 establiments que enguany hi col·laboren. Els que ho desitgin, també tindran l’oportunitat de tastar algunes de les 28 exquisideses amb les que l’Arbequí@; el Bar de Vidre; el Bar Memphis; el Bar Mònico; el Bar Restaurant Típic Kanandreu; el Bar Sancho; la Cafeteria Slàvia; la Cerveseria O’brothers; el Niu; la Tertúlia; el Mil Feliz; el Restauant Erigard; i la Tasca la Taca els han preparat per aquesta cinquena edició, en la qual poden tornar a gaudir del quinto més la tapa per només 2,50 euros, a més a més de participar i guanyar algun dels 3 premis de 100 euros en vals de compra i una samarreta commemorativa de l’ocasió.

Finalment, les famílies que ho desitgin podran gaudir d’una nova sessió de cinema a la fresca, al preu de 5 euros, amb la projecció de la pel·lícula de fantasia musical “Aladín”, a les 22 hores, a les piscines municipals. Aquesta producció nord-americana de Walt Disney Pictures d’aquest 2019, està dirigida per Guy Ritchie, qui va co-escriure el guió amb John August, i és una adaptació en imatge real de la pel·lícula d'animació del mateix nom de Disney de 1992, que es basa en el conte homònim Les Mil i Una Nits. La pel·lícula és protagonitzada per Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad i Billy Magnussen, així com les veus d' Alan Tudyk i Frank Welker . La trama segueix a Aladin, un lladre del carrer, que s'enamora de la princesa Jasmine, fa amistat amb un geni que concedeix desitjos i lluita contra el malvat Jafar.

Infolleida