El CEI Les Borges acull la 3ª Jornada de l'Oli

26/07/2017

Es tracta d'una ponència organitzada per GLOBALleida amb l'objectiu de formar les empreses per millorar en màrqueting i vendes

El Centre d’Empreses Innovadores de Les Borges ha acollit la 3ª Jornada de l’Oli. Una ponència organitzada per GLOBALleida que reuneix a empresaris del sector per participar en una jornada formativa de Màrqueting en empreses oleícoles.

L’objectiu, donar als participants una formació especialitzada, teòrica i pràctica, perquè puguin millorar el màrqueting i el nivell de vendes de l’oli d’oliva.

Totes les ponents que participaven a l’acte han coincidit en què aplicar una estratègia comercial encertada enforteix la posició competitiva al mercat i a la vegada han parlat de la necessitat de millorar aspectes comunicatius per fer front a grans marques.

Els actuals empresaris del sector oleícola català tenen avui més que mai la intenció de vendre l'oli d'oliva envasat i no a granel com es venia fent temps enrere. L’estratègia comercial esdevé un element clau a l’hora de fer-se lloc en un mercat tant competitiu.

Aquesta és la tercera de les quatre conferències formatives proposades dins d’aquest projecte, que s’estan impartint abans d’iniciar la campanya de recollida de les olives.

Joan Llompart