Jornada sobre la moltura Premium a les Borges Blanques

16/06/2017

Treballar per incrementar les capacitats de les empreses oleícoles en tècniques avançades de producció d’oli categoria Premium i augmentar les capacitats de les empreses en l’àmbit del màrqueting i la comercialització de l’oli són uns dels objectius que es treballen dins del porjecte “Millora de les capacitats de producció, màrqueting i comercialització de les empreses oleícoles de Lleida”. A les Borges s’ha fet la primera jornada formativa que ha comptat amb la presència dels experts Matteo Mugelli i Manuel Caravaca.

Una quarentena de professionals del sector de l’oli s’han aplegat avui a la primera Jornada formativa de moltura Premium, en què dos experts en la matèria han explicat la seva experiència des del punt de vista italià i espanyol. Ambdós han compartit els elements claus que s’han de tenir en compte en els processos de producció per obtenir un oli d’alta qualitat.

La jornada, que ha tingut lloc al Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques, s’engloba dins d’un projecte més ampli que busca la innovació de l’àmbit de l’oli a Lleida a través de la formació entre diferents membres del sector.

Tot i que la jornada d’avui ha estat centrada en la molineria, s’han programat tres sessions de formació que es duran a terme enguany i es basaran en la producció, el màrqueting i la comercialització.

Mariona Rebull i Martí