Les Borges recapta 389 euros per la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple"

15/07/2019

Més de 150 persones han participat a la iniciativa solidària

Les Borges Blanques ha tornat a participar dels actes organitzats arreu del país en benefici de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, amb més de 150 persones que, tot i el mal temps, es van apropar diumenge al matí a les piscines de la capital de les Garrigues i gràcies a les que s’han pogut recaptar 389 euros per a ajudar als familiars i a la investigació de la malaltia.

La regidora d’Esports, Maricel Viladoms, s’ha mostrat “molt satisfeta de la solidaritat borgenca, ja que tot i el mal temps hi va haver molta gent que es va apropar a les piscines a fer el seu donatiu, sense banyar-se. Amb aquest compromís reafirmem que els borgencs i les borgenques sempre recolzem les causes benèfiques”.

Durant tot el mati es va poder nedar, fer donacions i comprar objectes solidaris per participar de la campanya, i a les 13:30 hores es va dur a terme l'acte central, un salt col·lectiu a l'aigua col·lectiu per part dels banyistes.

A més a més, durant la jornada, les piscines municipals també van acollir batejos de submarinisme, una activitat organitzada per la Comissió de Festes amb la col·laboració de l'empresa Tritó Diving Centre.

Infolleida