Oberta la convocatòria del concurs de cartells de la Festa Major de Les Borges Blanques

17/07/2019

L'autor de l'obra guanyadora rebrà un premi únic de 200 euros

L’Ajuntament de les Borges, a través de la Comissió de Festes, ha obert la convocatòria del concurs per escollir el cartell de la Festa Major d’aquest any, que se celebrarà els propers 30 i 31 d’agost, i 1,2 i 3 de setembre.

Hi poden participar totes les persones majors de 16 anys i la data límit per presentar les obres és el 31 de juliol, a les 14h, a les oficines municipals. La proposta guanyadora, que ha de ser original i inèdita, quedarà en poder de l’Ajuntament, que en farà divulgació com a cartell oficial de la Festa Major 2019, mentre que el seu creador o creadora obtindrà un premi únic de 200 euros.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut “animar a tothom que ho desitgi a participar en el concurs de cartells, ja que la Festa Major de les Borges és una de les activitats culturals més potents del país”.

El jurat estarà presidit per l’alcalde, i integrat per un regidor o regidora, una persona del món de l’art, dues de les arts gràfiques i una persona responsable de la Comissió de Festes, i és reunirà el 5 d’agost a les 21 hores, i la proclamació del veredicte es farà pública a través del web de l’Ajuntament i de les seves xarxes socials. Igualment, el nom de la persona guanyadora figurarà en el programa de la Festa i el premi es lliurarà en el marc dels seus actes.

 

Característiques tècniques

El format dels cartells serà de 29,7cm d’ample per 42cm d’alt. Les propostes s’hauran de presentar en un suport rígid DIN A3. Si el cartell inclou una imatge fotogràfica, caldrà adjuntar-ne la diapositiva o un original digital de qualitat. L’autor o autora n’haurà de lliurar també una còpia en suport informàtic i amb la resolució adequada per a la seva impressió, i es compromet, si s’escau, a fer les adaptacions que calguin i totes les obres presentades han d’incorporar la llegenda “Festa Major de les Borges Blanques 2019” i les dates 30 i 31 d’agost, 1, 2 i 3 de setembre.

Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb un pseudònim, que també haurà de constar a l’anvers del cartell i a l’interior del sobre juntament amb el nom real, l’adreça i el telèfon, i els autors o autores podran signar l’obra una vegada conegut el veredicte del jurat.

Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors (quadricromia). No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus ni volums enganxats.

Infolleida