Turisme de les Garrigues canvia els passejos entre ametllers per un concurs de fotografies

02/03/2021

Tot i l’èxit de la iniciativa, el fet que no es pugui fer presencial farà que la comarca no tingui els ingressos econòmics que havia tingut en ocasions anteriors

Instagram s’ha convertit en l’alternativa als passejos pels camps d’ametllers florits a les Garrigues. El confinament comarcal a causa de la pandèmia ha fet que des de la comarca s’hagi apostat per un concurs a través de les xarxes socials. Els ciutadans poden participar-hi des del passat 6 de febrer compartint una fotografia amb el hashtag Ametllers Florits 21. Tot i que és una solució que s’ha trobat, el cert és que no poder-ho fer de manera presencial repercutirà a la zona.

Tot i això, són optimistes de cara el futur i creuen que amb la vacunació es podrà anar recuperant gradualment l’activitat.

El concurs està obert fins al pròxim 14 de març i en els dies que portem ja compta amb més de 200 fotografies. Pel que fa als premiats, es coneixeran a finals del mes d’abril i si la situació sanitària ho permet, no es descarta dur a terme una exposició amb els millors exemples.

Ariadna Guiu Vila