Talma instal·la el servei de formació i inserció sociolaboral al CEI de les Borges

12/04/2018

L’Associació Talma instal·la el nou servei de formació i d’inserció sociolaboral al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques.

L’Associació Talma ha decidit instal·lar un servei de formació i inserció laboral al CEI de les Borges Blanques, per dur-hi a terme un projecte innovador que evitarà que busca evitar que els habitants de la comarca no s’hagin de desplaçar a les ciutats més pròximes per formar-se o buscar feina.

Talma ha contractat un espai de 150 metres quadrats, repartit en 3 sales i un despatx. Talma treballa per la inclusió social de persones amb discapacitat, transtorns mentals i risc d’exclusió.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha exposat que “estem molt contents d’acollir una empresa social com Talma al nostre CEI, que contribueix a fer més fàcil el dia a dia a les persones amb discapacitat, transtorn mental o risc d’exclusió social de la comarca, per millorar-ne la qualitat de vida”. Al seu torn, la coordinadora del servei, Mariona Seró, ha afirmat que “hem portat el servei des de Juneda a les Borges per tenir presència a la capital i facilitar el transport i l’accés a persones d’arreu de la comarca. Així, esperem converntir-nos en un centre de referència en la inserció laboral a les Garrigues”.

El contracte s’ha signat per un període de 3 anys, prorrogables a 2 anys més.

Infolleida