20 escriptors a 'Les Borges Negres'

15/03/2018

Serà la 2ª edició del Festival de Novel·la Negra a la capital de les Garrigues

Les Borges Blanques es prepara per acollir el segon Festival de Novel·la Negra: Les Borges Negres. El certamen començara el proper divendres dia 16 de març i s'allargarà fins dissabte.

Després de la bona acollida de la primera edició, aquest any el festival arriba carregat de novetats, com ara un berenar popular de benvinguda i la presentació de la sèrie de llibres infantils del Capità 47.

Enguany, l’escriptora i coordinadora de les Borges Negres, Ramona Solé, ha incorporat una segona jornada conduïda per la televisiva Mariví Chacón, de Lleida Televisió, que es durà a terme dissabte amb 5 taules rodones, un tast d’olis i un de vins,  i l’entrega de premis del concurs de relats de temàtica criminal, inspirats en Manuel de Pedrolo per celebrar el centenari del seu naixement.

Els actes, que es faran a la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques, comptaran amb la participació dels escriptors: Laura Bernis, Montse Sanjuan, Laura Gomara, Rafa Melero, Raquel Gámez, Isidro Garrido, Xulio Ricardo Trigo, Ludmilla Lacueva, Susana Hernandez, Jordi Dausà, Ariadna Herrero, Biel Cussó, Sebastia Bennassar, Anna Maria Villalonga, Ramona Solé,  Vladimir Hernandez, Toni Hill i Xavier Zambrano. 

InfoLleida