50 anys de l’associació cultural l’Esclat

27/11/2017

L’associació cultural l’Esclat de Juneda ha celebrat amb una gran festa el seu 50è aniversari.

Aquest dissabte, l’associació cultural l’Esclat de Juneda ha celebrat el seu 50è aniversari amb uns tallers de dansa i teatre que han tingut lloc al Complex Cultural i a l’espai la Farinera. També s’ha fet un sopar al poliesportiu municipal amb unes 300 persones que han participat o participen d’alguna manera en les activitats que ha desenvolupat l’associació durant els seus 50 anys d’existència.

Després del sopar, s’han fet actuacions, la primera ha estat la dels antics membres de la coral infantil i el cor Joiós. La secció de cant coral de l’Esclat es va suprimir abans del 2000, per falta d’inscrits. Actualment el grup Esclat conserva les seccions de teatre i dansa, amb especial empenta la secció de funky. Precisament el grup de monitores i exmonitores de funy han estat les següents a pujar a l’escenari per fer una demostració.

A continuació, han estat les diferents formacions teatrals les que s’han anat alternant l’escenar intrepretant fragments d’obres teatrals i culminar així, una nit plena d’emocions i de retrobaments.

Infolleida