Activitats per donar i per vendre aquest cap de setmana a les Garrigues

15/12/2017

No teniu plans per aquest cap de setmana? A continuació us deixem algunes propostes.

La Sala Arts 25400 de les Borges Blanques acull una exposició col·lectiva multidisciplinar de 8 artistes per mostrar un recull d’algunes de les obres més destacades de les exposicions realitzades durant aquest any 2017 a la sala.

El dissabte, a partir de les 11.30 hores, el Cor Eurídice farà una cantada pels carrers de les Borges Blanques. També a les Borges Blanques, per als amants de les sardanes, el dissabte se celebrarà la 21a edició del Sardanadal, amb l’orquestra Selvatana. A la tarda hi haurà exhibició amb la colla del Casal de la gent gran i de la colla de punts lliures Brut Natura. Finalment, a partir de les 23.30 hores, hi haurà el gran concert i el ball de nit, amb sorteig de regals entre els assistents.

També dissabte, a Castelldans, s’han programat diversos actes solidaris per recaptar fons per La Marató de TV3. Les activitats començaran a les 17.30 hores amb la reproducció de la pel·lícula “Un do excepcional” a la Llar del productor. A les 9.30 hores, hi haurà una masterclass de zumba i, seguidament, una demostració de gimnàstica rítimica i funky, a les 20.00 hores. Finalment, a les 20.30 hores, hi haurà el tradicional sopar solidari. Els actes acabaran amb una flashmob de cant i ball de country.

Juneda també se suma als actes per La Marató i durant el dissabte al matí, de les 11.00 a les 14.00 hores, al racó de l’entrenament, s’hi faran diverses masterclass d’spinning, zumba i ioga. També hi haurà jocs i activitats per als nens i nenes perquè tots els pares puguin participar de les activitats. A més, el diumenge al migdia, a les 12.00 hores, al Centre Cívic, hi haurà una “truitada i vermutada”, on s’oferirà un variat de truites per a tots els gustos i vermut al preu d’1€ i seguidament es farà un bingo solidari. A la tarda, el Teatre Foment acollirà la reproducció de la pel·lícula de Ventura Pons, “Sabates Grosses”, a les 18.00 hores, el preu de l’entrada serà de 3€ i  el total de la recaptació anirà destinat a La Marató.

Diumenge, la Pobla de Cérvoles acollirà la Festa de l’oli nou i les orelletes al recinte de la cooperativa de la població, en què durant el matí es farà el tradicional esmorzar popular i una degustació d’orelletes i oli del primer raig.

Pel que fa als esports, el DKV Borges Vall es juga continuar a l’ETTU Cup davant l’Istres francès, aquest dissabte, a les 17.00 hores, al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques. Els borgencs han de remuntar un 3 a 0 per poder continuar a la competició europea. Finalment, el FC Borges rebrà un històric de Primera Catalana, la Unió Esportiva Sants, el diumenge a les 12.00 hores.

Infolleida