Art i artesania de l’oli al CCOC de la Granadella

21/03/2018

El CCOC organitza un taller per reciclar oli i fer sabó de rentar roba, un d’eleboració de cosmètics a base d’oli d’oliva verge extra i a més, l’artista, Sergi Quiñonero inaugurarà la seva nova exposició “Del natural”.

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) ha organitzat per aquest divendres, 23 de març, un taller per reciclar oli i fer sabó de rentar roba. Tot seguit, també hi haurà una mostra de com elaborar cosmètics a base d’oli d’oliva verge extra.

Aquest taller de dues hores de durada, que començarà a les 18.00 hores, anirà a càrrec de Magda Farré, que intenta reuperar antigues tradicions i remeis de bellesa que formaven part de la cultura tradicional de les Garrigues.

El taller té un cost de 12€ amb materiols inclosos i es requereix una inscripció prèvia que es pot fer de manera presencial al CCOC, trucant al telèfon 973094101 o bé per correu electrònic a l’adreça: [email protected].

Paral·lelament, a les 20.00 hores, al mateix CCOC s’inaugurarà l’exposició “Del natural”, de Sergi Quiñonero, un projecte artístic seleccionat al concurs Oliverart18. L’artista realitzarà una performance durant l’acte inaugural. L’exposició, que consta de petites escultures, fotografia i collage, es podrà visitar fins al 20 d’abril.

Infolleida