Avstral presenta disc i gira de concerts

29/05/2018

El grup Avstral es presenta en el panorama musical català. És una banda formada per joves músics de Les Garrigues que interpreten temes pop-rock. El seu primer disc es diu Teoria de l'Evolució i ha estat coproduit per Víctor Ayuso i marc Martín, de la discogràfica RGB Suports, coneguts per treballar amb reconegudes bandes com Els Pets o Lax'n'Busto.

A la bateria, el Gerard, al baix, l'Adrià, a la guitarra elèctrica, el Guillem, als teclats, la Marta, i a la veu i guitarra acústica, el Marc. I tots plegats, són el grup Avstral. Una jove formació de Les Garrigues que presenta el seu primer disc, amb el nom de 'Teoria de l'evolució'.

Un àlbum cuinat a foc lent, com diuen els seus membres, des del 2016. L'estil de les 10 peces és pop-rock. Les composen entre tots.

Els ha fitxat la discogràfica RGB Suports, que ha portat produccions musicals de reconegudes bandes com Els Pets, Lax'n'busto o Amelie. Concretament, ha estat coproduit per Víctor Ayuso i Marc Martín. Per tots els components, suposa una gran alegria i estan esperançats de poder presentar el seu disc de debut amb concerts plens de públic arreu del territori català. Ja han actuat a ciutats com Barcelona.

Marina Sala (Lleida TV)