Cinquè any de “Biblioteques amb DO” a Juneda

29/01/2019

La biblioteca de Juneda ja ho té tot a punt per a la cinquena edició de “Biblioteques amb DO”. Aquesta iniciativa pretén apropar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya.

La biblioteca Joan Duch de Juneda acollirà durant el mes de febrer diverses activitats dedicades a la Denominació d’Origen Costers del Segre, emmarcades en el projecte “Biblioteques amb DO”.

Durant aquest mes de febrer, la biblioteca ha preparat un aparador i una exposició de vins del celler Matallonga i de llibres relacionats amb el món del vi. Com a novetat, aquest 2019 començarà el  concurs de fotografia a través d’Instagram, Vinstagram, on tothom podrà participar amb fotografies de vi i literatura publicades amb el l’etiqueta #JunedaDO.

El dia 8 de febrer a les 20.00 hores, la biblioteca acollirà un tast de vi i jocs de paraules amb la participació del Celler Matallonga i de Miquel Sessé. El dia 13 de febrer a les 18.00 hores, hi haurà un taller per a nens i nenes de 4 a 8 anys realitzat pel centre d’expressió artística Solaç. El 15 de febrer se celebrarà un taller creatiu per adults amb taps de suro a càrrec de Solaç, a les 18.00 hores. I finalment, el dia 22 a les 20.00 hores clouran les activitats amb una sessió de contes eròtics a càrrec de Sandra Rossi i el lliurament dels premis Vinstagram.

Infolleida