Comencen els tràmits per construir un teatre municipal a les Borges

11/10/2017

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació, el plec de clàusules i la convocatòria de licitació de la redacció del projecte bàsic i executiu d’un teatre municipal polivalent.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha anunciat la licitació del projecte d’un nou teatre municipal polivalent a la capital de les Garrigues. Segons el projecte, l’equipament es construiria al carrer Borges del Camp, en un solar de 1.460,20 metres quadrats de superífice. El plec de clàusules també especifica uqe haurà de tenir una capacitat aproximada de 360 seients i flexibilitat d’ús, per afuncionar també com a auditori, sala de ball i per a altres usos firals complementaris.

Igualment, especifica que tindrà una graderia plegable, esceneari telescòpic de dos nivells amb acústica variable, un “office” per a cafeteria, entre altres.

La primera tinent d’alcalde, Núria Palau, ha exposat que “a banda de ser un compromís electoral amb la ciutadania, aquest és un equipament molt necessari per a una capital com les Borges, ja que l’actual congestió i característiques dels pavellons poliesportius, que ara s’utilitzen per a aquests usos, sobrepassen sovint la seva capacitat, i no permeten acollir algunes activitats culturals que requereixen unes característiques concretes com les que tindrà aquest futur teatre municipal polivalent”.

Amb un pressupost indicatiu d'1.750.000 euros, IVA inclòs, el contracte del concurs de licitació es fixa en un preu màxim de 88.500 euros més IVA.

Infolleida