Concert d’havaneres, concurs de pesca i V Ruta de la Tapa, aquest cap de setmana a les Borges

19/07/2019

Les Borges Blanques ha organitzat un concert d’havaneres al Terrall, el dissabte a la nit, un concurs de pesca a les Basses del Terrall, el mateix dissabte a la tarda i la nit, que conviuran amb el segon cap de setmana de la V Ruta de la Tapa de les Borges Blanques, en la que participen 14 establiments, cadascú amb un mínim de 2 tapes, i que juntament amb una consumició es poden anar degustant d’una en una, per 2,5 euros.  

Pel que fa al ja tradicional Concert d’Havaneres al Terrall, organitzat per l’Associació d’Amics del Terrall, està previst a les 22.30 horres i els protagonistes musicals d’enguany seran els components del grup “Xarxa”. A més a més, tots els assistents a la vetllada dels Jardins del Terrall, gaudiran dl rom cremat.

D’altra banda, dissabte a partir de les 17 hores i fins a les 24 hores, el Grup Pescarranes ha organitzat un Concurs de Pesca, en el qual les places estan limitades a 40 participants, que optaran als 3 trofeus per haver pescat més quantitat de kilos de peix, i el guanyador també tindrà un val de despesa per 25 euros als bars col·laboradors de la població. A més a més, els 10 primers opten a premis de material de pesca divers, i els següents classificats optaran a guanyar vals de 10 euros per a gastar en establiments de les Borges. Igualment, tots els participants tindran una bossa amb una publicació, una aigua i una pasta; i els infants també tenen una bosseta de dolços. Finalment, entre el públic assistent, es sortejaran dues paletilles, 2 lots de 3 ampolles de vi, cada un, i un lot de productes oleícoles d’un productor local i, per primera vegada, enguany hi haurà música per amenitzar el Concurs.

Finalment, a partir de divendres està previst que continuï la V Ruta de la Tapa de les Borges, pels 14 establiments que enguany hi col·laboren. Els que ho desitgin, també tindran l’oportunitat de tastar algunes de les 28 tapes amb les que l’Arbequí@; el Bar de Vidre; el Bar Memphis; el Bar Mònico; el Bar Restaurant Típic Kanandreu; el Bar Sancho; la Cafeteria Slàvia; la Cerveseria O’brothers; el Niu; la Tertúlia; el Mil Feliz; el Restauant Erigard; i la Tasca la Taca els han preparat per aquesta cinquena edició, en la qual poden tornar a gaudir del quinto més la tapa per només 2,50 euros, a més a més de participar i guanyar algun dels 3 premis de 100 euros en vals de compra i una samarreta commemorativa de l’ocasió.

Infolleida