Concert, marató de pesca i trobada de Motards, aquest cap de setmana a les Borges

07/06/2019

Les Borges Blanques enceta un cap de setmana intens amb el 50è aniversari de l’Orfeó Terrall, la 2a Marató de Pesca i la 15a Trobada de Motards.

Les Borges Blanques es prepara per a un cap de setmana ple de propostes que comencen aquest dissabte amb la 2a Marató de Pesca a les Basses del Terrall. Organitzada pel Grup Pescarrames, començarà a les 7.00 i finalitzarà a les 19.00 hores. Els participants es poden inscriure el mateix dia per 15 euros els socis i 18 euros els no socis, amb el dinar inclòs.

En acabar, l’Orfeó Terrall celebrarà el seu 50è aniversari amb un concert on actuaran la Coral l’Olivera de Castelldans, el Cor Eurídice i el mateix Orfeó. Serà a l’església parroquial a les 21.00 hores.

L’última proposta arribarà diumenge, amb la quinzena edició de la Trobada de Motards. Aquesta començarà a les 9.00 hores amb un esmorzar popular al Pavelló de l’Oli. A les 10.30 hores, està previst que es dugui a terme la clàssica arrencada de motos, amb un tomb pel nucli antic i la posterior ruta turística per la comarca de les Garrigues. A la tornada, es realitzarà el sorteig d’obsequis  amb un piscolabis, i qui vulgui es podrà apuntar al dinar que posarà fia a la jornada.

Infolleida