Dia de l’arbre i festa d’inauguració del Cicle Baldufa a les Borges Blanques

24/02/2018

Aquest dissabte, 24 de febrer, el Centre Excursionista Borges-Garrigues ha organitzat una sortida popular, per a totes les edats, per fer una plantada d’arbres a la partida de l’Acampador. Paral·lelament, a la tarda, hi ha la festa d’inauguració del Cicle Baldufa, amb la representació de l’espectacle infantil musical “La Rateta presumida” al Pavelló de l’Oli.

Per commemorar el Dia de l’Arbre, el Centre Excursionista Borges-Garrigues ha organitzat una plantada d’arbres, que començarà a les 15.45 hores amb la concentració dels participants al Polígon Industrial de Castellots, a la carretera de la Floresta. Des d’aquest punt s’iniciarà un recorregut de 3 quilòmetres que culminarà a la partida de l’Acampador, on es durà a terme la plantada. És necessari que els participants portin les eines adients per la plantada, com pales i aixades.

Paral·lelament, a les 18.30 hores, la regidoria de Cultura ha organitzat la festa d’inauguració del Cicle Baldufa 2018, al Pavelló de l’Oli, amb la representaició de l’obra de teatre familiar “La Rateta presumida”, de la companyia T-Gràcia. L’obra està nominada als premis del teatre musical com a millor espectacle infantil. El preu de les entrades és de 3 euros per als infants i 2 euros per als adults.

A més, a partir de les 17.00 hores, tots els infants que ho desitgin podran recollir el seu carnet Baldufa i participar en els tallers infantils programats. Els 100 primers tindran un obsequi especial.

Infolleida