El CH Juneda - Lleida a un pas de salvar la categoria

18/04/2019

El Club d’Hoquei Juneda - Lleida de Nacional Catalana ha fet un pas important per salvar la categoria. Els homes entrenats per Rubén Fernández han guanyat al Reus Ploms superant la primera de les dues eliminatòries de playout per evitar el descens.

De fregar l’ascens la temporada passada a fregar el descens en aquesta. Així és com es pot resumir la situació del Club d’Hoquei Juneda - Lleida, que després d’una lliga irregular va caure a les posicions de playout. El rival, un Reus Ploms que va sorprendre guanyant el primer partit al Municipal de Juneda. L’equip de les Garrigues va poder salvar la situació in extremis imposant-se a la tanda de faltes directes després d’empatar en el segon partit jugat a la capital del Baix Camp.

D’aquesta manera, els homes entrenats per Rubén Fernández recuperaven el factor pista pel tercer i definitiu partit.

Diumenge, el Municipal de Juneda es va vestir de gala per donar escalf a un equip que va mostrar la seva millor versió, amb 4 gols a la primera part i 2 a la segona per un marcador final de 6 a 2 amb gols locals per partida doble de Duch, Vidal i Capdevila, que permeten als junedencs agafar aire abans de la segona ronda del playout.

En la segona i definitiva ronda per eludir el descens, l’equip de les Garrigues es veurà les cares amb el Vila-seca i el primer partit es jugarà al feu tarragoní el primer cap de setmana de maig.

Joan Llompart