El CH Juneda - Lleida goleja el CH Vila-seca en el primer partit de lliga

13/09/2019

Aquest divendres s’ha disputat a Juneda el primer partit de lliga de Nacional Catalana. Els junedencs han aconseguit una contundent victòria per 7 a 3 davant el CH Vila-seca, en un partit que ha tingut com a protagonista el juvenil, Arnau Llanes, autor de quatre gols del conjunt local.

El CH Juneda - Lleida ha guanyat per 7 a 3 el CH Vila-seca en el primer partit de lliga. Els junedencs, enguany amb un equip molt jove i entrenats per Lluís Rodero, han sabut patir a la primera part i han acabat dominant el matx. Ha estat però el CH Vila-seca qui ha inaugurat el marcador ben entrada la primera part amb un gol de J. Pàmies. El juvenil Arnau Llanes, autor de quatre gols, ha empatat el partit cinc minuts després. Ja al minut 16, el conjunt visitant s’ha tornat a avançar al marcador, però quan faltaven tres minuts per arribar a la mitja part, Llanes ha tornat a igualar el partit.

El CH Vila-seca, fins llavors dominador del partit, no s’ha rendit i ha tornat a posar-se per davant quan faltaven dos minuts pel descans. El CH Juneda - Lleida ha reaccionat i dos gols de Llanes i Vicente Soto amb menys d’un minut han permès al conjunt local arribar a la mitja part amb avantatge.

Ja a la represa, el CH Juneda - Lleida s’ha fet amo del partit, ha aconseguit deixar la porteria a zero i ha anotat tres gols més, obra de Llanes, Arnau Vidal i del xilè Felipe Bretti.

Un pas endavant doncs, el que ha fet el CH Juneda - Lleida, en una temporada on l’objectiu principal és formar els jugadors més joves i intentar mantenir la categoria.