El concert de presentació del cor Juneda Canta omple l’església de Juneda

01/07/2018

Amb l’església plena de gom a gom s’ha presentat a Juneda el nou cor mixte Juneda Canta, sota la direcció de Josep Rosinach Boronat

Després de mesos d’assajos, el nou cor, format per 102 persones, de Juneda i de pobles propers i d’edat també molt diversa, van presentar davant del públic junedenc un total de 15 temes, alternant entre peces típiques del cant coral, música de pel·lícula i gòspel. També es van atrevir amb la famosa My Way de Frank Sinatra i el Viva la Vida de Coldplayi es va presentar un nou tema creat per l’ocasió pel Josep Rosinach Boronat, ‘Cantant Al·leluia’.

El Josep Rosinach va explicar que Juneda es mereixia per tradició i afició tenir una gran coral mixta, arrelada i identificada amb el poble i que fos estendard d’un tarannà i una manera de fer caracteritzada per l’esperit de germanor i un caràcter obert i integrador. Tot plegat amb el convenciment també que, a través del cant coral es pot ajudar a construir un món millor.

Entre les peces interpretades, també s'ha cantat les cançó 'Quan tot hi creus' de la pel·lícula 'El Príncep d’Egipte', en la que han pujat a cantar una trentena de nens i nenes, que han interpretat la tornada en hebreu.

Infolleida