El Consell Comarcal commemora el Dia Internacional de les Dones

06/03/2019

Amb una taula informativa i una activitat als centres educatius de les Borges Blanques i la Granadella, i la lectura del manifest.

El Consell Comarcal de les Garrigues commemora aquesta setmana el Dia Internacional de les Dones, que se celebra a tot el món el 8 de març, amb un seguit d’activitats a diferents localitats de la comarca a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i de l’Oficina Jove de les Garrigues.

Els dies 5, 6 i 7 de març, tècniques del SIAD i de l’Oficina Jove instal·len una taula informativa, durant l’hora del pati, als centres de secundària de les Borges Blanques, Institut Josep Vallverdú i Col·legi Mare de Déu de Montserrat, i la Granadella, Institut l’Olivera, per sensibilitzar els joves sobre la igualtat entre homes i dones. També es proposa l’activitat “Retrat de dones garriguenques” per visualitzar les dones de la comarca que han fet història, com Raimunda Elias Marca, Agustina Saragossa i Domènech, Maria Lois López, Maria Recasesn Gassió, entre altres. A més, el 5 de març s’ha realitzat un taller-tutoria amb els alumnes de 2n d’ESOde l’institut l’Olivera de la Granadella amb el títol “Iguals vol dir =s”.

Infolleida