El Duo Identidad chilena dóna el tret de sortida al 8è Garrigues Guitar Festival-Memorial Emili Pujol

30/06/2019

El concert ha tingut lloc al parc del Terrall de Les Borges Blanques i ha aplegat un centenar de persones. El Garrigues Guitar Festival-Memorial Emili Pujol s’allargarà fins el 24 d’agost

El concert del Duo Identidad chilena ha donat el tret de sortida a la 8a edició del Garrigues Guitar Festival-Memorial Emili Pujol. L’acte, que s’ha celebrat a l’emblemàtic parc del Terrall de les Borges Blanques ha aplegat un centenar de persones que han gaudit de la música d’aquest duet xilè, format per Carlos Brito a la viola i Luis Guevara a la guitarra clàssica. Els dos músics han ofert als assistents un recorregut des de les cançons populars catalanes adaptades fins al llenguatge modern d’obres xilenes originals per a viola i guitarra.

El Garrigues Guitar Festival va néixer amb l’objectiu de donar visibilitat a la figura d’Emili Pujol i a la vegada, donar a conèixer la comarca i el seu patrimoni.

D’aquesta manera, l’edició d’enguany inclou fins a 14 concerts en els que la guitarra  agafa un paper protagonista. A més, i com a novetat, aquesta 8a edició es complementarà amb un curs i un concurs de guitarra.

La pròxima cita del festival, que organitza el Consell Comarcal de les Garrigues, tindrà lloc dissabte vinent a les Coves del Cogul i anirà a càrrec del duet Seró & Herraiz, format per la soprano Montse Seró i el guitarrista Carles Herraiz.

 

Podeu consultar el programa AQUÍ

Anna Berga