El Kalikenyo Rock reunirà de dijous i fins dissabte a 38 de les millors bandes de punk rock

05/06/2018

Gatillazo, Soziedad Alkoholika, The Casualties o The Adicts són algunes de les formacions que actuaran a Juneda

Milers d’aficionats al punk tenen una cita ineludible des d’aquest dijous i fins dissabte a Juneda en el Kalikenyo Rock. El cartell d’aquesta 13a edició del festival reunirà a un total de 38 de les millors bandes de punk rock estatals com poden ser Gatillazo o Soziedad Alkoholika així com també alguns grups mítics internacionals com són The Casualties, The Adicts o Baboon Show. La principal novetat que presenta l’edició d’enguany és el canvi d’ubicació tant pel que fa el recinte de concerts com la zona d’acampada .

La jornada més intensa serà la de dissabte on fins a 19 bandes descarregaran la seva música des de les 12 del migdia fins passades les 5 de la matinada. Ho faran distribuïts en dos escenaris diferents: el principal i el Kali Arranke, aquest últim situat al Parc de l’Alegria, un dels espais emblemàtics del festival ja que ha acollit diferents edicions en el passat. La formació encarregada d’obrir aquest escenari dissabte al migdia serà les Fancy Candy Girls, un grup de Rubí format per noies entre 12 i 15 anys. I és que el punk té adeptes de totes les edats.

Aquest dilluns han començat els treballs de muntatge de tota la infraestructura del festival. El Kalikenyo obrirà les portes dijous a les 6 de la tarda i espera l’arribada de persones d’arreu de la península, d’Alemanya i, fins i tot, d’Argentina.

 

Anna Berga i Gabriel Solà