Èxit de participació en la tercera edició de les Borges Negres

18/03/2019

Les Borges Blanques ha tancat amb èxit de participació la 3a edició de les Borges Negres, un festival que ha finalitzat aquest diumenge i que ha comptat amb la participació de més d’un centenar de persones de tota la comarca i també d’altres punts del país com Barcelona i Tarragona.

En aquesta edició, la coordinadora del festival, Ramona Solé, ha destacat la presència de diversos autors de reconegut prestigi com Margarida Aritzeta, distingida amb la Creu de Sant Jordi el 2019, i Joan-Lluís Lluís, guardonat amb el Premi Sant Jordi de novel·la el 2017. El certamen, però, també d’autors novells que han aprofitat el certamen per presentar les seves primeres creacions en el gènere de la novel·la negra, com és el cas de Pau Juvillà amb “Primàries de Sang” que ha escrit conjuntament amb David Marín.

De cara a pròximes edicions, Solé ha remarcat que l’objectiu és continuar oferint propostes innovadores dins la temàtica negra i policial amb la incorporació de nous estils i arguments i créixer atraient autors de fora del territori.

Infolleida